Ölprovningar

Vi håller regelbundet ölprovningar på öltappen

Datum och teman hittar man vanligen på vår facebook sida under events. En vanlig provning tar ca 1 ½ timme där vi pratar, tittar, luktar, smakar och betygsätter ett antal brygder och efter provningen avnjuter vi en passande varmrätt tillsammans. Vanligen börjar provningarna kl 15:00.

Att gå på provning förutsätter inga som helst förkunskaper utan enbart ett öppet sinne för dryck och en nyfikenhet. 

Man behöver inte "älska" öl eftersom det är kvaliteten och inte kvantiteten som räknas! Extra kul tycker vi det är med fler kvinnliga besökare!

Boka ölprovning?

Antingen bokar man en plats på en befintlig provning (brukar vara lördagar) eller så drar ni ihop ett gäng så skräddarsyr vi en provning just för er (det senare är att rekommendera på en vardag)

Tips: En mycket uppskattad present/gåva är att köpa ett presentkort till ölprovning. Glöm bara inte att antingen boka plats eller meddela innehavaren av presentkortet att plats måste bokas!

Tips 2: Aktivitet? Det är väldigt vanligt att jobbarkompisar, kompisgänget, födelsedag, förening/klubb mm drar ihop ett gäng och startar hos oss med en ölprovning och en bit mat innan man åker vidare på äventyr. Det här kan självklart skräddarsys så det passar er med tid/upplägg/budget. 

Hör av er på 070-88 50 590 så berättar vi mer!

Kontakta oss

Stora Torget, Motala

E-post:
info@berggrenskallare.se

Ambassadörer för Belgoklubben
Kort om Berggrens Öltapp & Mat

Berggrens Öltapp & Mat är en gastropub med fokus på bra mat och kvalitativa drycker. Krogen är belägen i samma fastighet som Best western Motala och ligger vid stora torget i Motala. Här serveras frukost, lunch och a la carté. Öppettider kan variera efter säsong.

© 2018 Berggrens Källare   |   » Sitemap   |   » Cookies