Dryck

Även om vi har en tydlig ölprofil hos oss så är drycker överlag ett stort intresse för oss

Vi är väldigt måna om såväl vin som drinkar, alkoholfritt och starksprit. Vi har en lokal vin/champagne importör som vi har nära kontakt med och som alltid håller ögonen öppna efter nya spännande viner.

Vi håller ett högt kvalitetstänk och alla viner provas av oss internt i kombination till rådande meny innan de hamnar på listan. Eftersom dryck överlag är ett intresse så sonderar vi ofta terrängen efter nya spännande drycker oavsett om det råkar vara single malt, rom, avec, alkoholfrira drycker eller någon obskyr (men intressant) sake från asien...

Man gör bäst i att samtala med Nader eller Patrik kring dryckessortimentet!

Vad det beträffar öl så har vi en tapplinje på 12 kranar som ständigt byts ut med nya/goda brygder från hela världen! Vi har även ett rullande flasksortiment. Vi är Belgoambassadörer (du hittar garanterat alltid kvalitativ Belgisk öl hos oss!) men vi har ingen "officiell" lista på öl eftersom det är så pass dynamiskt idag och ständigt kommer nya sorter så väljer vi att aktivt jobba med ny och färsk öl hela tiden!

Kontakta oss

Stora Torget, Motala

E-post:
info@berggrenskallare.se

Ambassadörer för Belgoklubben
Kort om Berggrens Öltapp & Mat

Berggrens Öltapp & Mat är en gastropub med fokus på bra mat och kvalitativa drycker. Krogen är belägen i samma fastighet som Best western Motala och ligger vid stora torget i Motala. Här serveras frukost, lunch och a la carté. Öppettider kan variera efter säsong.

© 2018 Berggrens Källare   |   » Sitemap   |   » Cookies