Vi kan catering

Svensexa, födelsedag, bröllop, student eller den stora festen. 

Vi kan hjälpa er med allt

Det finns många anledningar för fest & samkväm. Vi har lång erfarenhet av cateringuppdrag och har levererat allt i från små till stora sällskap (300+). Valet av att fixa med allt själv eller förlägga sitt arrangemang på restaurang har både sina för och nackdelar.   

Vi hjälper er gärna med planering och tips på vad ni bör ha i åtanke när det är dags för ert arrangemang.   

Fördelen med Wärdshuset är att vi i princip kan hjälpa er med allt! Oavsett om ni bara behöver hyra porslin, eller om ni vill att vi tar hand om allt ifrån planering, mat, dukning, personal, upplägg, underhållning, städning mm   

Gällande pris så är nästan alla cateringuppdrag olika, därför behöver dom skräddarsys för att bli så bra det bara kan bli. Bäst är att ta kontakt med oss, berätta vad ni tänkt er så håller vi en dialog tills bästa möjliga lösning kan hittas.

Bolla ideér

Endast fantasin sätter gränser för vad som är möjligt. Hör gärna av er så bollar vi idén tillsammans!

Axplock av olika uppdrag

*Nåbelfest på G:a folkets hus (vi stod för mat, dukning, servering, poslin/bestik, glas + bartender), ca 80 pers

 *Grillning av helgrillad gris + mat hos en bostadsrättsförening. Ca 100 pers   

*Julbord (komplett inkl servering, underhållning, mat - hela baletten!) ca 100 pers  

*Firmafester (säkert ett 100 tal olika firmafester med olika inrikntning, oftast skräddarsydda arrangemang med flera leverantörer, men ibland så enkelt som att bara leverera maten till en adress)   

*Födelsedagar/studentfester (vi har moterat tältlösningar, ordnat med bord & stolar, levererat mat och ordnat med både personal och servering. Vanligtvis hemma hos kund i trädgård eller inomhus). Vanligtvis ca 20-80 pers   

*Bröllop & dop (Vanligtvis i redan hyrd lokal eller hemma hos kund. Ibland ordnar vi med allt och i sin enklaste form levererar vi bara maten där kunder står för resten. Det är även vanligt att man hyr porslin eller bord & stolar av oss)   

*Smörgåstårtor. Det finns både matbutiker & bagerier som gör sin smörgåstårtor, men vi gör vår egna smörgåstårta på restaurangen och den är välbeställd. Kanske passar bra till mötet, konferensen eller till jobbet?

Har du frågor, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Telefontider

Vardagar 10:00 - 12:00 15:00-18:00
Lördagar 13.00 - 16.00
Söndagar 10-12:00 (Dec)

*Obs - Begränsad tillgänglighet under julborden...

Kontakta oss

Verkstadsvägen 91, Motala
Telefon: 0141-505 90 

E-post: info@berggrenskallare.se

Ambassadörer för Belgoklubben
Kort om Berggrens Källare

Motala Verkstads Värdshus uppfördes år 1828 och är en av Sveriges äldsta krogar. År 2000 övergick verksamheten i privat ägo och sedan dess har det serverats fantastisk mat, dryck och underhållning.

Copyright © 2015 Berggrens Källare , all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies