Event & catering!

Svensexa, födelsedag, bröllop,student eller den stora festen.

Event

Vi har många års erfarenheter av evenemang, catering, konferenser, bröllop, mässor, företagsevent mm och samarbetar idag väldigt tätt med Statt konferens & event i samma byggnad. (Änglasalen/Rådhussalen + konferensrum). Vi anser det vara Motalas i särklass vackraste lokaler och lämpar sig väldigt väl för en rad olika arrangemang - alltifrån små och stora konferenser, bröllop, fester, danser, mässor - endast fantasin sätter gränser!

Kontakta oss för en personlig visning av lokalerna om ni är intresserade att anlita oss som festarrangör. Ett stort plus i kanten hos oss är att "allting finns i huset!" Här går det t.ex att bo på Best western Motala, äta frukost hos oss, konferera i samma byggnad, köra en ölprovning i restaurangen för att sedan ha en fest/middag i Änglasalen

Catering

Vi får mycket cateringförfrågningar varje år där ingenting egentligen är för litet eller för stort. Vi är en helheltsleverantör och kan i princip erbjuda alltifrån tältlösningar, bord, stolar, porslin, mat, personal mm. Varje catering är unik och skräddarsys så om man är intresserad är det bästa att kontakta oss och berätta vad man tänkt sig, när, var och vad som behövs från oss så tar vi en diskussion utifrån förutsättningarna.

Har du frågor, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Kontakta oss

Stora Torget, Motala

E-post:
info@berggrenskallare.se

Ambassadörer för Belgoklubben
Kort om Berggrens Öltapp & Mat

Berggrens Öltapp & Mat är en gastropub med fokus på bra mat och kvalitativa drycker. Krogen är belägen i samma fastighet som Best western Motala och ligger vid stora torget i Motala. Här serveras frukost, lunch och a la carté. Öppettider kan variera efter säsong.

© 2018 Berggrens Källare   |   » Sitemap   |   » Cookies