Planera ditt bröllop tillsammans med oss

Dags för den stora dagen? Dags att börja planera festen?

Mycket kan man bestämma över själv i ett sådant sammanhang, men, en del är trots allt överlämnat till andra människor när det gäller en fest av detta slaget. Då är det viktigt att man kan förlita sig på att dessa människor kan vad som förväntas av dem. 

Vi på Berggrens har stor vana av att arrangera alla slags fester och tillställningar. Inte minst Bröllopsarrangemang. Vi vill därför gärna vara Dig/Er till hjälp, kanske såsom ett sk "bollplank" redan i startskedet/ planeringen av Er viktiga fest.

Vad kan vi hjälpa till med?

Det är allt ifrån festupplägg, lokal. musikartister, discjockeys, övernattning, uppträdanden av andra artister, speciella blomsterarrangemang, självfallet allt som har med mat att göra, eller kanske att bara ge Er råd och tips om vad Ni bör tänka på.

Vad kostar det?

Ja...,allt är ju beroende på vad man väljer att äta, vad man väljer att dricka, vilka övriga arrangemang man har.

Så det är nog enklast att börja i andra änden: Vad är det Ni vill ha?
Utifrån det kommer vi fram till en budgetsiffra.
Vad är det Du betalar för då? 

Mat, dryck, personal och lokal är dom fyra grundkostnaderna man brukar tala om. Vi dukar upp så som vi kommit överens om, och självfallet ingår då dukar, porslin etc. Blommor däremot, är det kutym att beställaren (brudparet eller föräldrar etc) står för vid speciella önskemål. Så fallet även med bröllopstårtan. Vi har gott om duktiga konditorier i vår närhet som vi gärna rekommenderar till er.

Summa summarum kan vi ju säga att det bästa är att ha en tät dialog, så att man diskuterar sig fram till bästa lösning på alla frågor. Det viktiga ska ju vara att Ni ska få en underbar start på Ert äktenskap, som blir ett mycket positivt minne i alla fortsatta år framöver.

Har du frågor, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Kontakta oss

Stora Torget, Motala

E-post:
info@berggrenskallare.se

Ambassadörer för Belgoklubben
Kort om Berggrens Öltapp & Mat

Berggrens Öltapp & Mat är en gastropub med fokus på bra mat och kvalitativa drycker. Krogen är belägen i samma fastighet som Best western Motala och ligger vid stora torget i Motala. Här serveras frukost, lunch och a la carté. Öppettider kan variera efter säsong.

© 2018 Berggrens Källare   |   » Sitemap   |   » Cookies