Planera ditt bröllop tillsammans med oss

Dags för den stora dagen? Dags att börja planera festen?

Mycket kan man bestämma över själv i ett sådant sammanhang, men, en del är trots allt överlämnat till andra människor när det gäller en fest av detta slaget. Då är det viktigt att man kan förlita sig på att dessa människor kan vad som förväntas av dem. 

Vi på Wärdshuset Berggrens har stor vana av att arrangera alla slags fester och tillställningar. Inte minst Bröllopsarrangemang. Vi vill därför gärna vara Dig/Er till hjälp, kanske såsom ett sk "bollplank" redan i startskedet/ planeringen av Er viktiga fest.

Vad kan vi hjälpa till med?

Det är allt ifrån festupplägg, musikartister, discjockeys, övernattning, uppträdanden av andra artister, speciella blomsterarrangemang, självfallet allt som har med mat att göra, eller kanske att bara ge Er råd och tips om vad Ni bör tänka på.

Vad kostar det?

Ja...,allt är ju beroende på vad man väljer att äta, vad man väljer att dricka, vilka övriga arrangemang man har.

Så det är nog enklast att börja i andra änden: Vad är det Ni vill ha?
Utifrån det kommer vi fram till en budgetsiffra.
Vad är det Du betalar för då? 

Mat, dryck, personal och lokal är dom fyra grundkostnaderna man brukar tala om. Vi dukar upp så som vi kommit överens om, och självfallet ingår då dukar, porslin etc. Blommor däremot, är det kutym att beställaren (brudparet eller föräldrar etc) står för vid speciella önskemål. Så fallet även med bröllopstårtan. Vi har gott om duktiga konditorier i vår närhet som vi gärna rekommenderar till er.

Kan man ta med sig egen dryck för att hålla kostnaderna nere?

Nej, ett utskänkningstillstånd på en restaurang baseras på att all alkoholhaltig dryck som serveras i lokalen ska vara inköpt av den som innehar tillståndet. Vi "tummar" inte på dessa regler på Wärdshuset Berggrens!

Hur länge får man vara kvar på natten?

01.00 Summa summarum kan vi ju säga att det bästa är att ha en tät dialog, så att man diskuterar sig fram till bästa lösning på alla frågor. Det viktiga ska ju vara att Ni ska få en underbar start på Ert äktenskap, som blir ett mycket positivt minne i alla fortsatta år framöver.

Har du frågor, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Telefontider

Vardagar 10:00 - 12:00 15:00-18:00
Lördagar 13.00 - 16.00
Söndagar 10-12:00 (Dec)

*Obs - Begränsad tillgänglighet under julborden...

Kontakta oss

Verkstadsvägen 91, Motala
Telefon: 0141-505 90 

E-post: info@berggrenskallare.se

Ambassadörer för Belgoklubben
Kort om Berggrens Källare

Motala Verkstads Värdshus uppfördes år 1828 och är en av Sveriges äldsta krogar. År 2000 övergick verksamheten i privat ägo och sedan dess har det serverats fantastisk mat, dryck och underhållning.

Copyright © 2015 Berggrens Källare , all rights reserved   |   » Sitemap   |   » Cookies