Berggrens årliga Vinträff 2016

En helg i vinets tecken

Den 2:a April har du chansen att besöka Berggrens Källare för en helg i vinets tecken. Du kommer som besökare att få chansen att botanisera bland mängder olika vinsorter från hela världen.

Det är Berggrens 5:e årliga dryckesträff som går av stapeln och är lite av en höjdpunkt på året då ett genuint intresse för oss blir en hel temadag med mängder av dryck, branschfolk, god mat och intressanta föreläsningar.

Dagen är fullpackad av roliga händelser och startar fr kl 15:00, är man hungrig finns mat att köpa på plats och för den som vill fördjupa sina kunskaper i den jästa druvans ädla konst så kommer även ett antal intressanta föreläsningar ske under dagen. 

Var köper jag biljett? 

http://www.ticnet.se/artist/berggrens-arliga-vintr...

(klicka på länken)

Ticnet. Det är smidigt, garanterar en plats och framförallt billigare (150:-) I mån av plats (ingen garanti) kan vi ta entré i dörren, men då kostar biljetten 200:- Företag/större grupper kan självklart höra av sig direkt till oss på 0141-50590

Hur går det till?
Väl på plats kan man köpa klippkort (100, 200 & 400:-) dessa klippkort fungerar som betalning för det vin ni önskar prova. Vill man pröva lite så räcker det med ett klippkort och vill man pröva mycket så är det bara att köpa fler klippkort. Klippkorten fungerar även som betalning för både mat & ev. tillbehör.

För vem?
Du kan antingen vara nybörjare eller expert – det spelar ingen roll, tanken är att man på ett socialt och lärorikt sett skall umgås tillsammans och pröva sig fram på ett sett som annars kanske inte är möjligt, eller som skulle bli alldeles för dyrt. Vi är långt ifrån experter inom Vin även om vi tar in extern hjälp, men vet vad vi själva gillar på krogen och tycker att tanken på att prova runt är lite extra kul då man får en unik chans att prova runt och jämföra samt kombinera med exempelvis lite goda utvalda ostar.

Vad/vilka vin skall provas?
Här är både tanken och nyckelordet – Brett! Vi ämnar att ha ett så brett sortiment det bara går så att man får chansen att verkligen prova runt bland det stora utbud av vin som faktiskt finns! Eftersom vi jobbar året runt med såväl vin som öl så är dryckesträffen ”kulmen” av allt intressant vin vi hittar under året.

Resa hit/utanför Motala?
Varför inte kombinera ett roligt arrangemang med en övernattning? Vi har boende på wärdshuset, ring gärna så kan vi ordna en fin paketlösning på såväl biljett som boende. 0141-50590.

Läs mer på Facebook

Har du frågor, fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig